skärpning Ronja!

Har inte skrivit på månader känns det som, jag är väl inte precis den mest aktiva inom den stora blogg-världen! Det kommer nog dock aldrig bli så heller. På tal om dock, jag har kommit på mig själv både skriva och säga dock alldeles för mycket, det låter så vuxet på något sätt, (vilket är raka motsatsen till vad jag är, höhö!) 
 
men det får vara slut med dock-pratandet för min del, eftersom jag är så himla barnslig och det tänker jag fortsätta med! Så, SO LONG DOCK.


Jag tycker det är jobbigt med all kyla som kommer nu, visst är det mysigt med varma burriga kläder, tjock halsduk, tumvantar och min fina bad hair day-mössa! (Och så klart mina UGGS).Men jag bara hatar den sticka känslan i ansiktet, och regn går fetbort för min del. Hösten är en hemsk övergångsperiod som jag jättegärna hoppar över! Fast när jag tänker efter så finns det faktist en kalasbra sak med hösten, alla serier som startar på tv, kanonmysigt! Jag sitter fastklistrad vid tv:n tisdag och onsdag, Andra avenyn och True blood! :) ME LIKE!

Nu kom jag oxå på att jag längtar väldigt mycket till den 20 november då The Twilight saga : New Moon , har premiär :) Uppskrivet i almanackan!


Det var väl allt jag hade oh säga dådå :)


RSS 2.0